Čitaonica | Aktualnosti | U korak s vremenom

Fuliranje na moru: četiri dana sjajne glazbe i cjelodnevnog doživljaja za sve ljubitelje dobre zabave

02.08.2019. | Nebojša Subanović

 

fotka 1

U The Garden Resortu u Tisnom sinoć je započelo Fuliranje na moru, glazbeno gastronomski festival na kojem će do 4. kolovoza uživati brojna  raspjevana grla i zahtjevne fulirantske  uši.

Čak 210 izvedbi poznatih domaćih glazbenika na 12 koncerata, četrdeset sati najboljih DJ mixeva te 100 kompozicija i 50 improviziranih programa street performera glazbeni je suma sumarum četverodnevnog festivalskog programa.

naslovnica

Slavlje glazbe započelo je na atraktivnom Beach stageu, gdje je svoje hitove u 19 sati posjetiteljima zasvirao Detour. Urban&4 i Rundek&Ekipa zavladali su na Garden stageu i rasplesali brojne nogice do coolminacije. 

fotka 2

Posjetitelje u Food Courtu očekuje čak četrdesetak gastrolicija koje spravljaju vrhunski Chefovi iz lokalnih restorana i konoba. Osim već najavljenih specijaliteta konoba Opat i Boba, te azijskih jela i burgera Marka Palfija, zagrebački House of Ribs predstavio se sa sočnim rebarcima, a tijekom vikenda moći će se isprobati i ukusna jela konoba Tereža i Prova.

fotka 4

fotka 3

Osim cjelodnevne zabave i raznih dodatnih sadržaja, posjetitelji željno očekuju i ostale koncerte koji počinju u 19, 21 i 23 sata (više na www.fuliranje.com) , a zabava će na Fuliranju na moru svakoga dana trajati od podneva do sitnih noćnih sati.

Modoljupci će i ovdje za sebe pronaći posebnu plažnu kolekciju by House of Kiwi i najhit ovosezonske tetovaže, a hedonisti će neizmjerno guštati u masaži s najljepšim pogledom. Plivanje u ritmu DJ beatova, selfiji uz fulirantske rekvizite i brojna pop up iznenađenja i nagrade – sve vas to čeka u Tisnom u sljedeća četiri dana. Dođite i uvjerite se!

Sve info pronađite na www.fuliranje.com

Fotografije: Sandro Sklepić i Ivan Šardi