Čitaonica | Aktualnosti | U korak s vremenom

Ljeto na Zrinjevcu

16.07.2019. | Nebojša Subanović

Ljeto na Zrinjevcu

Zagrebačku kulturnu ljetnu scenu i ove će godine obogatiti najstarija jedinstvena manifestacija u  najljepšem zagrebačkom parku.

Posjetite nezaobilazno Ljeto na Zrinjevcu koje u zelenoj oazi samog centra grada traje od 19. srpnja do 4. kolovoza, kada će stanovnici grada, ali i brojni turisti,  moći  uživati u ovoj cjelodnevnoj manifestaciji.

Pomno osmišljen bogat glazbeni, zabavni i gastro program odvijat će se od 10 sati ujutro do 23 sata naveče u tri „zone“ u kojima će svatko moći pronaći ponešto za sebe.

U Sportskoj zoni vas čeka MNK Futsal Dinamo, Mario Valentić te brojne sportsko-rekreativne aktivnosti. U Kids zoni će se odvijati niz kreativno edukativnih radionica i igraonica, a u suradnji s Hrvatskom poštom djeca će imati priliku izrađivati razglednice Pozdrav iz Zagreba.  Dok se vaši najmlađi igraju, predahnite u Chill zoni u kojoj se možete i rashladiti te okrijepiti  od nesnosnih zagrebačkih vrućina uz raznoliku gastro ponudu.

Večeri su rezervirane za koncerte na otvorenom, nastupe DJ-a i stand up komičare. Prvu večer programa Ljeta na Zrinjevcu, Glazbeni paviljon postaje pozornica za grupu Pavel, a Zrinjevac vatreni plesni podij. Centralni događaj Ljeta na Zrinjevcu je nastup megapopularne pop grupe Detour, o kojoj zasigurno sve znate. Njihov nastup 27. Srpnja dodatno nosi epitet neizostavan s obzirom da će  nastupiti uz pratnju gluhih violinista pod vodstvom violinistice Renate Novoselec iz projekta Violinmusic4all.  Bit će tu i zabave, pa će vas 31. srpnja nasmijati Vlatko Štampar,  a 2. kolovoza rasplesati Bang Bang, skupa s Frankom Batelić. Bt će tu još nekih slatkih iznenađenja.

Lijepa ljetna večer, vrući ritmovi i osvježavajuća pića idealna su kombinacija za savršen provod na Ljetu na Zrinjevcu. Budite i vi dijelom ovog jedinstvenog događaja i osjetite nezaboravnu ljetnu atmosferu u srcu grada.