Čitaonica | Aktualnosti | Zanimljivosti

Sljeme u iščekivanju ženskih slalomskih utrka

02.01.2017. | Nebojša Subanović

Treći dan nove, 2017. godine, obilježit će sada već tradicionalne ženske slalomske utrke na zagrebačkom Sljemenu, kojima u znak dobrodošlice stiže i novi snijeg!

Danas će se na Trgu bana Jelačića s početkom u 18:15 sati održati javno izvlačenje brojeva za žensku utrku, a nakon izvlačenja na svoje dolaze ljubitelji glazbe, jer se na glavnom zagrebačkom trgu održava koncert Dino Dvornik tribute benda.

Ženska slalomska utrka Audi FIS Svjetski skijaški kup „Snow Queen Trophy“ 2017. na rasporedu je 3. siječnja s početkom prve vožnje u 13, a druge u 16.15 sati, dok će se muška utrka održati 5. siječnja s prvom vožnjom u 14.45 te drugom u 18 sati.

Kao i prethodnih godina, na Sljemenu se očekuju tisuće navijača. Ulaznice za obje utrke još uvijek se mogu nabaviti putem online servisa ulaznice.hr. Ove godine ulaznice su 50% jeftinije; ulaznica za žensku utrku sada stoji 30 kn za odrasle te 15 kn za djecu od 7 do 15 godina. Ulaznice za mušku utrku nešto su skuplje; ulaznica za odrasle stoji 50 kn, a za djecu 25.

Kao i prijašnjih godina, moguće je kupiti i paket ulaznica za obje utrke i to po cijeni od 60 kn za odrasle te 30 kn za djecu od 7 do 15 godina. Za djecu do sedam godina ulaz je slobodan na obje utrke.

U cijenu ulaznica, osim obje slalomske utrke, uključen je i prijevoz autobusima na Sljeme s Mihaljevca i iz Stubičkih Toplica, zabavni program na Krumpirištu, te besplatna hrana i piće.

Ako ste slobodni, iskoristite priliku za odličnu zabavu na snijegu i friškom zraku, no svakako se dobro utoplite jer na Sljemenu će i sutra biti vrlo hladno.

Izvor: snowqueentrophy.com