Čitaonica | U korak s vremenom

B2B Superprodavač 2017

08.06.2017. | Nebojša Subanović

Treću godinu za redom časopis Poslovni savjetnik bira i dodjeljuje nagrade najboljim hrvatskim B2B prodavačima.  Ako vjerujete da ste Superprodavač ili znate nekog s tim karakteristikama, prijavite se, možda baš vi osvojite ovu laskavu titulu!

Nikada kao danas za poslovni uspjeh nije bilo presudno zadržati postojeće klijente i produbiti poslovni odnos s njima te privući nove, koji će upravo vas prepoznati kao najkvalitetnije rješenje svojih potreba i/ili problema.

S druge strane, prodaja je vještina, nije nešto s čim se morate roditi, niti biti super prodavač znači imati za to genetski predodređene karakteristike.

Odlične prodajne vještine donose i najbolje moguće prodajne rezultate, a kad uz njih idu i najunčikovitije metoda privlačenja novih klijenata, uspjeh je neizostavan. Upravo je to razlog zašto Poslovni savjetnik jednom godišnje nagrađuje najbolje hrvatske B2B prodavače te njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstavlja javnosti.

U suradnji s tvrtkom Heraklea, Poslovni će savjetnik provesti mystery calling – tajni kupci će zvati nominirane B2B prodavače u tvrtkama, slati prodavačima elektronske poruke, te im postavljati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihove proizvode i usluge, bez obzira na vrstu djelatnosti.

Cilj ovih aktivnosti je utvrditi koliko su B2B prodavači ljubazni, proaktivni, stručni, vješti i snalažljivi, imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti, te na kojim područjima.

Na temelju prikupljenih nominacija i provedenog istraživanja izabrat će se i dodijeliti godišnja nagrada B2B SUPERPRODAVAČ za 2017. godinu. Rezultati će biti prezentirani na konferenciji SUPERPRODAVAČ, koja će se održati u Zagrebu, 24. studenog 2017. godine

Nagrade će se dodijeliti u tri jednako vrijedne kategorije: B2B SUPERPRODAVAČ za male tvrtke, srednje tvrtke te za velike tvrtke.

Na natjecanje se možete prijaviti osobno, ili vas mogu nominirati vaši kolege, na mail info@poslovni-savjetnik.com.

superprodavač