Čitaonica | U korak s vremenom

Foodballerka – retro carstvo nogometa, super klope i sjajne zabave

12.06.2018. | Đurđica Marković

Ljeto u Zagrebu vrijeme je mnogobrojnih manifestacija na otvorenom. Tako je i ove godine. Naime, Strossmayerov trg od 14.6 do 15.7 postaje velika zelena oaza, u kojoj na velikom ekranu možete gledati tekme hrvatske repke, ali i sve ostale u Grill zoni uz hrskavi roštilj.

Prvog dana za sjajnu atmosferu i zabavu zadužen je TBF, a uz posjetitelje navijat će i ugostitelji, učesnici manifestacije. Na Strosmayerovom trgu još će se jednom naći oni najbolji, koji osmišljavaju nogometna jela za sve gladne Foodballerkaše. Bit će svega – od foodballerskih burgera, neobičnih još neviđenih i nekušanih kombinacija, totalno otkvačenih deserata, salata zelenih i šarenih, pašticada, crazy grickalica, sushija …

Uživat će i ljuubitelji piva, jer osim klope tu su i slapovi craft piva – zlatno zelene osvježavajuće fontane Garden Brewery, bez kojih se ne može ni zamisliti ljetno druženje. Bit će tu i ljetnih koktela i voćnih salata, a za klince i klinceze velika igraonica. Organizatori su osigurali i dječju zonu za prematanje i dojenje djece, kao i klopu za najmlađe. Naravno, čekaju nas i odlični koncerti poznatih grupa, ali i originalni photo pointovi te puno iznenađenja.

I dok odbrojavamo dane do početka ove sjajne gurmansko-zabavne priče, evo da znate s kim ćemo se družiti: Time, Wurst bar, The Garden Bar&Kitchen, T&T, RougeMarin, Kitchen&Grill Plac, OLI house, Milky, Cocktail bar by Rakijarnica & Mangosta , Jamnica gemišt bar, Haustor Haus, Gost&Ona, Good Food, Gingle Bells, 50 A Burger&Champagne Bar, El Toro, Lanterna i BarBaQ, Gummenyak i Pommes Frites.

Želite li probati jela raznih svjetskih kuhinja,  svakako ne propustite otići do Strossmayerovog trga. Usput sudjelujte u nagradnim igrama i aktivacijama Jamnice, Samsunga, Zvijezde, HIPP-a  i pivnice Garden Brewery, a očekuje vas još puno drugih iznenađenja.

Više informacija potražite na FB – https://www.facebook.com/foodballerka/, a uskoro i na webu www.foodballerka.hr.