Čitaonica | U korak s vremenom

Hrvatska bogatija za jedinstven turistički portal, u život krenuo 4 Seasons Croatia

26.12.2015. | Đurđica Marković

Kraj godine vrijeme je za lijepe stvari, a jedna od njih svakako je puštanje u život jednog novog i po mnogočemu jedinstvenog  portala. Od prije nekoliko dana živi na web adresi www.4seasonscroatia.com.

Baš kako mu i samo ime kaže,  promovira sve što Hrvatska pruža kroz sva četiri godišnja doba – u proljeće, ljeti, jednako tijekom jeseni kao i zime, drugim riječima, promovira hrvatsku sezonsku, vansezonsku ponudu, zdravstveni turizam, wellness i gastro ponudu, a koje će, zbog zanimljivih sadržaja i dvojezičnih objava, rado pratiti i strani i domaći turisti. Za početak, portal ćete moći pratiti na hrvatskom jeziku, a engleska verzija portala starta već u siječnju 2016.
Kakve ćete sadržaje moći pronaći na portalu 4 Seasons Croatia? Čitateljima će, uz relevantne informacije, edukativne članke, reportaže i intervjue, biti dostupan i Adresar – baza podataka zdravstvenih ustanova, klinika estetske kirurgije, stomatoloških poliklinika i ordinacija, wellness centara, hotela i restorana kako bi im iskustvo i doživljaj posjeta Hrvatskoj bili što potpuniji i ugodniji.

Iza portala 4 Seasons Croatia stoji tvrtka Nativa media i isti onaj uspješni tim koji stoji iza jednog od najčitanijih zdravstvenih lifestyle portala u Hrvatskoj – Naturala.hr što je, vjerujemo, razlog više da im poklonimo svoje povjerenje.

Portal 4 Seasons Croatia moći ćete pratiti i na njegovoj  Facebook stranici.