Čitaonica | U korak s vremenom

Ljetni predah u Rogaškoj

08.06.2017. | Nebojša Subanović

Iskoristite ljetnu ponudu Rogaška Hotels & ROI Spa već u produženim vikendima lipnja i izbjegnite gužve na autocestama prema moru, prepune plaže, fast food i cjelodnevno prženje na suncu… Neka ovo ljeto bude drugačije!

Ljetne vrućine i čak dva produžena vikenda u lipnju! Nije li vrijeme da razmislite o punjenju baterija i kratkom predahu prije godišnjeg odmora? Malo slovensko mjesto Rogaška Slatina, udaljeno nepunih sat vremena vožnje od Zagreba, jednostavno zove na opuštanje, a Rogaška Hotels & ROI Spa pripremili su primamljiv ljetni paket za ljubitelje wellnessiranja, zahtjevne gurmane i sve one koji vode računa o zdravlju.

Po cijeni već od 190 eura po osobi i 30 posto popusta na drugu osobu, provedite četiri nezaboravna dana u dvoje. Kupanje u hotelskom bazenu, opuštanje u jacuzziju, revitalizirajuća masaža, aktivnosti u prirodi, najfiniji specijaliteti…, pravi ljetni predah za romantičare daleko od ljetnih gužvi i vreve.

Već 16. lipnja očekuje vas Kulinarski festival Rogaške Slatine, 17. lipnja Ljetna muzejska noć u susjednom Rogatcu, a od 23. do 25. lipnja uživat ćete u Danima A´la carte restorana Kaiser, jednog od deset najboljih hotelskih restorana u Sloveniji, koji je sastavni dio Rogaška Hotels & ROI Spa. Iskoristite posebnu pogodnost, besplatan ulaz na Termalnu Rivijeru Rogaške s bazenima koji će učiniti odmor zabavnijim.

Oni željni luksuza neće propustiti opuštanje u saunama i kupkama ekskluzivnog ROI Spa centra na čijoj ćete terasi uz bazen uživati u sunčanju okruženi prekrasnim zelenilom Rogaške Slatine.

Rogaška Hotels & ROI Spa, u čijem su sastavu Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****, pružit će vam svu potrebnu udobnost. Doživite ljeto na romantičan i drugačiji način!

Fotografije: Borna Subota