Čitaonica | U korak s vremenom

Nezaboravno ljeto u Termama Olimia i Termama Tuhelj

27.06.2016. | Đurđica Marković

Tražite li ovoga ljeta pravo osvježenje i zabavu za čitavu obitelj, Terme Olimia i Terme Tuhelj vaša su destinacija. Vodeni parkovi Aqualuna i Vodeni planet garantiraju odmor prepun fantastičnih doživljaja.

Ljeto nikad nije bilo zabavnije. Kamo ako ne k nama? Kad ako ne sad? Tko ako ne vi? Riječ je o novom ljetnom sloganu kojim vas Terme Olimia pozivaju na nezaboravni provod. Bazeni s najvećim valovima u Sloveniji, adrenalinski vodeni tobogani, brze staze i divlji zavoji vodenog parka Aqualuna u Termama Olimia privući će sve generacije, a pravi adrenalinski doživljaj nudi tobogan King Kobra. Usuđujete li se spustiti strmom stazom na kraju koje vas čeka nezaboravni vodeni pljusak?

Na više od tri tisuće četvornih metara površine Aqualune ostvaruju se svi dječji snovi. Dok se vaše dijete zabavlja u mini kubu, Aquajungli, Aquasafariju ili lovu na zlato, možete se opustiti u sunčanju i plivanju u termalnoj olimskoj vodi u jednom od bazena ili uživati u wellness centru Orhidelija koji je sedmu godinu proglašen najboljim wellnessom u Sloveniji. Osim bogatog animacijskog programa, svakodnevnih zabava, koncerata, rođendanskih partyja, tu je i bogata ugostiteljska ponuda u kojoj će uživati čitava obitelj.

I u Termama Tuhelj započelo je nezaboravno Splashh ljeto uz događanja na bazenima i Art&Wine festival subotom u Atriju hotela Well. Na zvuk sirene koji označava početak valova u Vodenom parku nitko ne ostaje ravnodušan. Ludo ćete se provesti na toboganu i na gumonima na vodenoj rijeci, a predah potražite u atraktivnom koktel baru u vodi. Dok se vi opuštate u omiljenom piću, vaša djeca će se zabaviti u vodenom gradu i bazenu s vodenim životinjama.

Za potpuno opuštanje zaplivajte u unutarnjim bazenima ili onima na izvoru s termalnom vodom, a odaberete li jedan od tretmanima Spaevita wellness centra doživljaj će biti potpun. Uz bogatu ugostiteljsku ponudu u kojoj će i najmlađi članovi obitelji pronaći nešto za sebe, sve su brige riješene. Vrijeme je za uživanje!