Čitaonica | U korak s vremenom

Novo raskošno izdanje Zagreb Burger Festivala powered by Heinz

12.09.2017. | Nebojša Subanović

Na veselje svih ljubitelja hamburgera, od 14. do 24. rujna na zagrebačkom Strossmayerovom trgu održava se Zagreb Burger Festival powered by Heinz, festival koji svojom ponudom osvaja i najzahtjevnije burgerljupce.

Kreativni studio Kokoš ili jaje dovodi deset burger barova iz Zagreba, Splita, Fažane, Pule i Dubrovnika. Iz Zagreba dolaze prošlogodišnji pobjednik Submarine, kultni RougeMarin, popularni Kitchen&Grill Plac, restoran s tradicijom Maredo , vege oaza Green Point te uvijek pun ideja 50 Burgers&Champagne Bar. Morske mirise i okuse uz originalnu riblju ponudu donosi  Barba iz Dubrovnika. Na gurmanskim valovima  iz Istre stižu kreativni Arboretum Pub i inovativni Mason, a iz Splita vesela ekipa Toto’s Burger Bara.

Što je burger bez fine cuge? Očekuje vas čak 5 barova, od kojih jedan na kotačima. Bit će tu originalnih cocktaila, osvježavajućih zlatnih pivskih kapi,  ma guštanje na najjače!

Nakon burgera  vrijeme je za šetnju. Na Spice&Health Districtu  očekuju vas  najzanimljiviji svjetski začini, autohtoni hrvatski proizvodi iz prve zagrebačke lounge trgovine i poneko iznenađenje. 

Nastavite laganim korakom do Grill zone  –  tamo caruje najbolji roštilj na svijetu, a kraj njega se udobno smjestio novi brand craft mesa s presočnim steakovima i ostalim slasnostrastvenim mesnim delicijama, ojačan pokretnim whiskey barom na kotačima.

U Sweet zonu rado će zaviriti predstavnice nježnijeg spola i uz neko delikatesno vino probati fine nizozemske mini palačinke ili vrlo ukusan sladoled.

Za klince i klinceze tu je KID’s zona puna mašte i veselja. Osim face paintinga, najmlađi i oni koji se tako osjećaju mogu isprobati magične trikove, skakati na trampolinu, sudjelovati u mozgaonicama i odlično se zabavljati uz brižno oko animatora i edukatora.

Glazbeni program bit će potpuno drukčiji od onih na koje ste navikli.  Urbani ritmovi i lude kombinacije neo soul-a, swinga, reggae ritmova, funka i jazza,  začinjeni hip&hop beatovima uz DJ’eve rasplesat će sve posjetitelje !

 Uskoro objavljujemo i kompletan program. Vidimo se!

Zagreb Burger Festival možete pratiti  i na FBInstagramu.