Čitaonica | U korak s vremenom

Bogata pletiva, lijek za hladne zimske dane

01.12.2015. | Đurđica Marković

Na početku smo mjeseca prosinca, mjeseca u kojem smo sve bliže zimi i zimskom vremenu. Iako ovih dana ne pokazuje svoje zube, pa su temperature diljem zemlje iznadprosječno visoke, prije ili kasnije zima će nas zaskočiti.

Za predstojeću zimu i hladnoću koja ju često prati, oni organizirani među nama već su sigurno spremni, u njihovim ormarima  lagana je odjeća već odavno zamijenjena onom toplijom. Za one koji još uživaju u iznadprosječno toplom vremenu i u lakšoj, još uvijek nosivoj odjeći, evo malog podsjetnika na odjevne predmete koji će nam trebati kad stisne prava zima.

I ove zime grijat će nas ponajprije mekani, topli, vuneni džemperi, neizostavni u zimskoj garderobi, a ako  želite da vam zima bude topla i šik (a tko ne želi!?), utonite u mekoću svog džempera bez imalo grižnje savjesti, jer ove zime od njih će se više nositi samo topli ogrtači.

Ako se u vašem ormaru nađe i koji  prsluk od umjetnog krzna, neodoljivo pahuljast i mek, imat ćete sve potrebno da vam bude toplo i da izgledate šik.

benetton