Čitaonica | U korak s vremenom

Prijedlog za vikend: luksuzno opuštanje u ROI Spa centru

20.04.2017. | Đurđica Marković

Ovog vikenda učinite nešto za sebe! Lutanje šoping centrima, gledanje repriza sapunica i filmova, pospremanja stana ili odlazak na špicu zamijenite opuštanjem u luksuznom ROI Spa centru u Rogaškoj Slatini.

Neka ovo bude vikend za pamćenje. Priuštite si čisti užitak i napunite baterije za naporni radni tjedan.

Priuštite si jednodnevni boravak u veličanstvenom novootvorenom prostoru, koji će vam podariti energiju za novi radni tjedan. Odaberete li Mini lux ROI Spa paket, dobit ćete tri sata čistog užitka u finskoj, turskoj, infracrvenoj, slanoj, biljnoj sauni i kupeljima… Okrepljujuću snagu vode osjetit ćete u tušu doživljaja i vanjskom bazenu temperature od 22 do 26 stupnja Celzija. Paket uključuje i plivanje u termalnom bazenu Lotus s termo-mineralnom vodom, knajpanje te dodatno opuštanje u Lotus turskoj i finskoj sauni i tepidariju. I to sve za samo 33 eura po osobi.

Ako se odlučite za Luxury ROI Spa & Gourmet aranžman, nakon tri sata relaksacije i užitka, oduševit će vas vrhunski ručak ili večera u jedinstvenom à la carte restoranu Kaiser. Cijena ovog paketa stoji samo 54 eura po osobi.

Luksuzni spa centar i vrhunski restoran Kaiser dio su Rogaška Hotels & ROI Spa, u čijem su sastavu Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****.

Fotografije: Borna Subota