Čitaonica | Zanimljivosti

Doživite proljeće na Braču

19.03.2013. | Đurđica Marković

Brac 4

Zanima li vas “ca kažu Bracanina dva”, tri ili čitavi otok, nemojte čekati ljetne gužve, kada ćete čuti sve jezike osim bračkoga dijalekta. Počelo je proljeće, dani su sve dulji, a vi imate priliku  na bračkoj rivi s ekipom zapjevati “Oj, ti curo fina, donesi bokal vina”, a potom nastaviti feštu u privatnom mediteranskom raju.  U pitoresknom seocetu Pučišća  možete provesti šest dana, odnosno pet noći, a na vama je da odaberete idealno društvo.

Ako želite otići na Brač u paru, cijena apartmana za 2 osobe je smanjena na tek 625 kuna. Želite li povesti obitelj ili manje društvo u apartman za 4 osobe, cijena je smanjena na 796 kuna, dok je za veće društvo tu apartman za 6 osoba s cijenom smanjenom na 1554 kuna.

Brac 2

Bilo da želite uživati sami u romantičnom odmoru, ili pak s djecom, prijateljima ili obitelji, ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno – od vrhunske hrane i domaćih delicija do buđenja uz mirise ružmarina i predivan pogled na cijelo mjesto i uvalu. Možete povesti i kućnog ljubimca, koji će se sigurno veseliti prvim zrakama proljetnog sunca i toplim danima. Pronađite slobodne dane, spojite poneki praznik i uživajte u kraljevskom odmoru s najdražima. Domaći pršut, sir, masline, kapljica vina, pogled s terase na more… i što vam više treba?

Brac 1