Čitaonica | U korak s vremenom | Zanimljivosti

Jeste li spremni za borbu s komarcima?

20.05.2016. | Đurđica Marković

Dolaskom toplih dana sve smo češće u prirodi, što znači da smo sve češće izloženi ubodima insekata među kojima su najčešći i za mnoge najneugodniji komarci.

Kad odlučujemo kako se zaštitili od malenih krvopija, najvažnije su nam svije stvari: da nam preparati koje ćemo koristiti garantiraju zaštitu i da predstavljaju 100% prirodno rješenje.

Aromapic linija za zaštitu od komaraca ispunjava ova obadva zahtjeva, jer osim što nas rješava dosadnih letećih napasnika, predstavlja i savršenu te potpuno prirodnu kompoziciju repelenata koja je u potpunosti sigurna za malu djecu, trudnice i dojilje.

Iz laboratorija čiste prirode stižu tri proizvoda; sprej i tekući gel na bazi organskih eteričnih ulja i CITRIODIOLA i aroma gel koji se koristi za ublažavanje simptoma uboda, čija formula ne sadrži alkohol!

Obzirom na organski certifikat kvalitete i jednostavnost primjene, AROMAPIC linija idealna je zaštita od komaraca! Proizvode iz ove linije repelenata, koju karakterizira i vrlo lijep i osvježavajući miris, naći ćete u Kemig maloprodaji i Košarici.hr

Zaštite sebe i svoju obitelj uz prirodnu liniju repelenata AROMAPIC!