Čitaonica | Zanimljivosti

Marbella, ljetni snovi na jednom mjestu

08.06.2012. | Đurđica Marković

Svaki put kada gledamo holivudske filmove o predivnim turističkim destinacijama poželimo da smo barem na trenutak tamo, zajedno s glavnim glumcima, te uživamo u koktelima na plaži. No, već trenutak kasnije dosadne reklame unište naše sanjarenje.
Pretvorite svoje snove u osam dana odmora u španjolskoj Marbelli i uživajte u sedam noćenja za dvoje u vrhunskom hotelu Los Monteros*****. Odmorite se daleko od reklama i svakodnevne rutine u ležaljci u hladu tropskih palmi dok vam pogled puca na beskrajni Mediteran!

Otkako smo dobrim dijelom napustili zemaljske putove i vinuli se nebu pod oblake, svako mjesto na planeti postalo nam je nadohvat ruke. Ujutro možemo uživati u mirisu kave u vlastitoj kuhinji, a već popodne graditi kule od pijeska na kilometarskim plažama južne Španjolske.

Ako vas srce vuče upravo prema španjolskim obalama, pružila vam se odlična prilika da već ove godine otkrijete turistički biser poznat i kao španjolski “St. Tropez” – grad Marbellu, u čijoj blizini se nalazi i hotel Los Monteros, ukrašen s pet zvjezdica. Upravo u odajama ovog modernog hotela, smještenog u mirnom krajoliku nadomak mora, vi ćete provesti punih sedam noći i osam dana.

Svaka soba ima i vlastitu kupaonicu, balkon, klimu, TV, minibar te besplatan internet. Svakog jutra u hotelskom restoranu moći ćete uživati u bogatom doručku, a na raspolaganju ćete imati i fitness dvoranu i teniske terene. Već po samom dolasku dočekat će vas poklon dobrodošlice, a ukoliko želite napraviti svoje prve golferske korake dobit ćete dodatni popust.

Odlučite li koje vruće poslijepodne provesti kraj bazena, moći ćete besplatno uživati u mreži za odmor, a kako ne biste svih osam dana proveli na istoj plaži ili u istom gradu, na raspolaganju ćete imati i rent-a-car. Naime, ukoliko se odlučite za let zrakoplovom, u zračnoj luci u Malagi čekat će vas besplatan prijevoz do rent-a-car ureda. Tamo ćete preuzeti svoj automobil B grupe, čiji sedmodnevni najam je također uključen u cijenu.
Možete istražiti cijelu južnu Španjolsku, napraviti jednodnevni izlet do Seville, Almerije, Granade ili čak skočiti do Madrida. Vi samo odaberite društvo i pripremite se na idealan odmor, a sve ostalo već vas čeka u Marbelli.

Godišnjice, rođendani, obljetnice, medeni mjesec, samo odaberite razlog i krenite ususret španjolskim uspomenama. Viva Meteo-Info i Kolektiva!