Čitaonica | Zanimljivosti

Proljeće na Lošinju

20.03.2013. | Đurđica Marković

Losinj 0

Na vrijeme ne možemo utjecati, takvo je kakvo je, što u ožujku znači – promjenljivo. I volimo ga možda baš zbog te silovite nepredvidivosti.

Ne vrijedi to samo za vrijeme, već i za druge stvari u životu. Ako ne možete imati ono što volite, naučite voljeti ono što imate, kaže stara izreka. Ništa lakše od toga kada je ono što imate predivno. Ispravka, ono što vrlo lako možete imati uz Kolektivu! Dakle, koga briga za egzotične daleke otoke kad za samo 970 kuna možete provesti dvije noći, odnosno tri dana, s osobom svog života, u Vitality hotelu Punta s četiri zvjezdice na otoku Lošinju.

Losinj soba2

Treba vas dodatno nagovarati? Komforne sobe s pogledom na more, s kupaonicom i tuš-kadom, satelitskom TV, sefom, bogat doručak u hotelskom restoranu, brojne crkvice, renesansne zgrade, bazilike i ostaci antike…  Želite još?

Losinj 2

Miris mora i šume dodatno će oplemeniti lošinjsko aromatično i ljekovito bilje koje krasi prostrane hotelske vrtove, a u kojima ćete se moći upoznati s primjenom bilja u gastronomiji i aromaterapiji. Uz nadoplatu, možete uživati u posebno osmišljenom konceptu Vitality zone, u sklopu koje su PBS Centar sportske izvrsnosti, Laurus – studio za aromaterapiju miomirisnim otočkim biljem, Iuvena – studio za njegu lica i tijela te Relax Zona – kompleks sadržaja za opuštanje s unutarnjim i vanjskih bazenom, pool barom, sunčalištem, saunama, jacuzzijem i relax sobom. Proljeće u Velom Lošinju? Zvuči kao izvrstan plan, zar ne?

Losinj 3