Čitaonica | Zanimljivosti

Kad je kišobran zabavan, i borba s kišnim kapima je ljepša

04.09.2014. | Đurđica Marković

nebo kroz kisobran

Ove godine kiša nas baš voli! Nakon vrlo kišovitog ljeta, i klimatološka jesen počela je u istom tonu – s tmurnim oblacima i kišom.  Na sam spomen kiše mnogi se od nas oneraspolože, pa evo jednog pokušaja da pokažemo kako je i kiša prilika za zabavu.

Ako se pitate kakvu, evo  jednog od mogućih odgovora. Praćene tmurnim i sivim oblacima, kišne kapi obično donose i slabije raspoloženje, pa osim što ih trebamo spriječiti da nas smoče, ne  smijemo im dozvoliti niti da nam pokvare raspoloženje. Ovi kišobrani mogli bi uspjeti u obadva zadatka!

  1. Kišobran oblak

Priznat ćete, sam pogled na ovaj kišobran izvukao je osmijeh na vaše lice. Zamislite se s njim na ulici. Namršteni prolaznici postat će prošlost!

kisobran oblak

  1. Kišobran za kućnog ljubimca

Ići van po kiši meni je prava tlaka, što je jedan od razloga zašto imam mačku, a ne psa. Nakon i najkraće šetnje po kiši, psa treba sušiti i po nekoliko puta duže nego što je trajala sama šetnja. Uz ovakav kišobran, bit će dovoljno da mu osušite nožice koje su gacale po mokrom tlu.

kisobran za ljubimca

  1. Kišobran za ljubitelje golfa

Što reći na ovu temu!? Za golfere, golf palica centar je svijeta! Svako odvajanje od nje teško je i gotovo nepodnošljivo. Možda ovaj kišobran – golf palica – malo olakša iščekivanje sunca!

kisobran za golfere

  1. Multipraktični kišobran

Nazivaju ga „nubrella“. Osim od kiše, zaštitit će svog vlasnika i od vjetra, snijega, susnježice i velike hladnoće. Priznajte, ne bi ga bilo loše imati!

kisobran nubrella

  1. Samostojeći kišobran

Da, da, i to postoji. Ne morate tražiti mjesto gdje ga odložiti, a ako ga nema, držati mokar kišobran u ruci! Jednostavno ga odložite gdje vam je zgodno (po mogućnosti ne izvan dosega oka, jer mogao bi se još nekome neodoljivo svidjeti).

kisobran samostojeci

  1. Kišobran stolica

S ovim nevjerojatnim kišobranom nećete samo pobijediti kišne kapi, već i umor u nogama. Dizajniran je tako da vam, kad nema kiše, posluži kao stolica. Svaka čast dizajneru!

kisobran stolica

Izvor: toxel.com