Čitaonica | Zanimljivosti

Vrijeme uz Dinner in the Sky, zagarantirano nezaboravno!

11.05.2015. | Đurđica Marković

Dinner in the Sky

Postoje događaju i aktivnosti koji itekako ovise o vremenskim uvjetima. No, neki događaji nezaboravni su bez obzira u kakvim se uvjetima događali jer su sami po sebi, naprosto, ekskluzivni i nezaboravni. Upravo je takav događaj Dinner in the Sky®!

Predstavljeni diljem kontinenata, ideja i koncept događaja Dinner in the Sky® nude nezaboravno iskustvo fine dininga u zraku – uz ekskluzivnu atmosferu, nezaboravan pogled i kuhinju najboljih chefova.

Događaj će se održati ispred hotela Westin Zagreb gdje će tim stručnjaka podignuti stol za 22 ljudi na visinu od 50 metara, uz prisutnost gostujućeg chefa i poslugu u sredini stola i omogućit će vam jedinstven i poseban obrok koji možete podijeliti s obitelji i prijateljima. Riječ je o zaista jedinstvenom gastronomskom doživljaju! Istovremeno, događaj je to koji pruža znatno više od uživanja u hrani!

Događaj će ugostiti najbolje chefove iz Hrvatske i inozemstva. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. Ta će ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvoriti nezaboravan doživljaj za stanovnike i posjetitelje Zagreba.

Više informacija o ovom sjajnom događaju saznajte ovdje, a svoje mjesto možete rezervirati ovdje!

Dinner in the Sky2
Dinner in the Sky4
Dinner in the Sky