Čitaonica | Aktualnosti | U korak s vremenom

Fantastični sladoledi s porukom za vruće ljetne dane

07.06.2021. | Nebojša Subanović

Dani su sve topliji, a već sredinom ovog tjedna u pojedinim dijelovima naše zemlje očekuju se i prve ovogodišnje tridesetice. Uz mjesto u hladovini tražit se i svi drugi oblici osvježenja, a među njima mnogima od nas sladoled je među najdražima.

U  moru najrazličitijih sladoleda na tržištu, otkrili smo jedan novitet vrijedan pažnje i kušanja! Kreativni laboratorij slastica M&M iz Rudeša, uz svoju standardnu ponudu od tridesetak vrsta sladoleda, za ovu je sezonu pripremio potpuno nove kombinacije sladolednih okusa. U ovoj obiteljskoj slastičarnici sa skoro tridesetogodišnjom  tradicijom ideje samo lete, a vlasnica Martina Dumančić mnoge od njih spretno uhvati i sa svojim timom pretvori u ukusne poslastice.  Kako bi se intenzivirali okusi, smanjili su i količinu šećera za čak 50 posto! Rado slušaju i prijedloge svojih kupaca pa se asortiman mijenja, ovisno i o njihovom interesu.

Sladoled s porukom

Jeste li ikada poželjeli pokloniti sladoled s porukom u atraktivnom pakiranju? Sad je i to moguće, jer u M&M-u sladolede pakiraju u posudice od 300 ml i dostavljaju ih svojim kupcima. Moguće je odabrati personaliziranu poruku iz njihove kreativne riznice i čestitati rođendan, izjaviti ljubav, poručiti dragoj osobi da vam je važna, slaviti prijateljstvo ili jednostavno nekome uljepšati dan.  

Sladoledi s emocijom nude se u šest okusa. Kex Me Up s keksima i čokoladom, ili Cherry Me Up s vanilijom i trešnjama svidjet će se ljubiteljima kremastih okusa. Green Fit s bademima, pistacijom i limunom pravo je osvježenje, a ljubitelji čokolade doći će na svoje kad im žlice zarone u Dark Force od tamne čokolade. Hanči bananči slatki je trio čokolade, banane i karamele, a za one koji ne podnose gluten i šećer tu je Perfect Match. Ma najbolje da ih sve probate, jer od sladoleda veselje raste, a okusni pupoljci pjevaju.

Ako vam je vruće i ne da vam se iz kuće, naručite sladoled na na web shopu www.mim.hr, na Woltu ili telefonom! I uživajte!

 

Fotografije: Violeta Juras