Čitaonica | Aktualnosti | Dječji kutak | Saznaj

Kreativni natječaj „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“

22.05.2014. | Đurđica Marković

natjecaj

Forum za slobodu odgoja, zajedno s Društvom za oblikovanje održivog razvoja te Focusom – društvom za sonaraven razvoj, raspisuje Natječaj za polaznike vrtića, osnovnih te srednjih škola pod nazivom „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“

Natječaj se organizira u sklopu projekta „CLICK“ čiji je nositelj DOOR – Društvo za oblikovanje održivog razvoja (Trg kralja Petra Krešimira IV. 2/II, 10 000 Zagreb), a financira ga Europska unija te sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Cilj Natječaja je podići svijest i povećati razumijevanje mladih o energetskim i klimatskim pitanjima i utjecaju istih na svakodnevni život te potaknuti interes i raspravu na teme obnovljivih izvora energija, energetske učinkovitosti i mogućnostima zapošljavanja u navedenim područjima.

Na Natječaj se mogu prijaviti polaznici vrtića, te učenici osnovnih i srednjih škola, a prihvaćaju se svi oblici likovnog izražaja. Svaki polaznik vrtića, kao i učenik osnovne škole može se prijaviti s najviše tri grupna rada, učenici srednjih škola mogu se prijaviti s tri rada grupna ili individualna.

Natječaj je otvoren od 20. svibnja do 29. rujna 2014. godine, a prijavnicu i rad treba poslati isključivo poštom na adresu Forum za slobodu odgoja, za natječaj „Nabaci ideju za bolju atmosferu!“, p.p. 168, 10 001 Zagreb ili dostaviti osobno u ured Foruma za slobodu odgoja, Kralja Držislava 12, Zagreb.

Više informacija o natječaju možete pronaći ovdje.