Čitaonica | Aktualnosti | U korak s vremenom

Uz koncert Tribute by Dino Dvornik, na zagrebačkom Tuškancu uskoro kreće popularni festival Foodbalerka

01.06.2021. | Nebojša Subanović

Na početku smo klimatološkog ljeta, s njim kreće i scena događanja i dobre zabave na otvorenom. Za samo deset dana centar Zagreba postat će pozornica festivala koji mnogi željno i nestrpljivo iščekuju. 

Kreativna agencija Kokoš ili jaje, nakon iznimno uspješnih događanja Fuliranje i Zagreb Burger Festival, predstavlja četvrtu ediciju festivala Foodballerka uz partnerstvo s Karlovačko Kornerom. Festival će se održati od 11. lipnja do 12. srpnja u središtu Zagreba. Nakon Strossmayerovog trga događanje se seli na zeleni Tuškanac, na plato nekadašnjeg igrališta Cibone. Bit će to mjesto dobre zabave, uz nastupe bendova i DJ’a, kutka za djecu i razne pop-up ove poput buvljaka, radionica graffita, plesnih večeri by Nicolas Quesnoit i Ksenija Quesnoit Plušćec iz Plesnog centra Zagreb by Nicolas i nedjeljnih dječjih događanja u dječjem kutku.

Valja spomenuti i gastro segment u kojem će se predstaviti udruga Chef kuha doma, restoran El Toro, Institut za burgere by Mate Janković, Street pizza, Asian Garden by Marko Palfi i kreativan Le Kolač s novim okusima. Ovo će mjesto vjerujemo postati i omiljen zeleni ekran za gledanje utakmica europskog prvenstva uz sočan Lidlov kutak Grill&Chill

Radno vrijeme Festivala je radnim danom od 14  do 23 sata, a vikendom od 11 do 23 sata.

 Navijaj za repku i dođi na Foodballerku!

 Više info pogledajte na FB/Foodballerka.