Čitaonica | U korak s vremenom

Jeste li spremni za zagrebačke zimske radosti?

16.11.2017. | Đurđica Marković

Fuliranje pretvara maštu u stvarnost, a snove u realnost.  Otkrijte „fulirantsko“ adventsko carstvo na novoj lokaciji – zagrebačkom Strossmajerovom trgu, između Zrinjevca i  Tomislavca.

Pod motom Life is a circus  Fuliranje nas vodi u svijet neobičnog, razigranog, maštovitog i veselog, spajajući  nespojivo i sve to bojeći zimskim vrućim ritmovima, bojama, okusima i mirisima.

Circus Gourmet Ring postaje utočište sladokusaca i sladostrasnih miomirisa – za sva vesela i razdragana nepca, uz neizbježne, lude kombinacije adventskih pića i napitaka. Zagrijat će nam i tijelo i  dušu – od kuhanih i nekuhanih vina, punčeva, zimskih koktela, toplih čokolada, aromatičnih čajeva, kreativnih žestica … za svakoga ponešto.

Na Fuliranje stižu i najbolji restorani i barovi, kopneni i morski, s takvim oblizekima da nam ni vječnost ne bi bila dovoljna da se u njima naguštamo.  Spremaju se posebne blagdanske gastrolije; od jela na žlicu, slanih zalogajčića, nezaobilaznog grilla s ponudom od koje će nepca pjevati, a i slatkoljupci će doći na svoje – osim već tradicionalnih germ knedlički i palačinki, bit će tu i još neka originalna slatka iznenađenja. Specijaliteti restorana Time, RougeMarina, Murter-vrata Kornata, elTora, 50 burger&champagne bara i Masona, uz još mnoge druge, suptilno će s nama fulirati na najjače.

Life is a circus, a kakav bi to cirkus bio bez klauniranja? I zato će se Strossmayerovim trgom motati i s nama družiti klaunovi, štulaši (visoki nekoliko metara), gutači vatre, a svake večeri za nas pripremaju i poseban program od 19 do 20 h, nakon čega vlast na Strossu preuzimaju bendovi i DJ’i. Sletjet će i gatarica Cica koja zna sve o čukljevima i svemircima (malo se kuži i u politiku).

Za dobro Fuliranje sve će biti obojeno dobrom glazbom i urbanim ritmovima cool bendova i DJ’a.  Mi se fuliramo se se od 30.11.2017.do 1.1.2018. – zafulirajte i vi s nama!

Sve novosti budno pratite na www.fuliranje.com i FB/Fuliranje