Čitaonica | U korak s vremenom

Piknik u gradu

27.04.2019. | Đurđica Marković

Kad piknik priređuju Poli i roštilji Weber, iznenađenjima i užicima nema kraja, a kad se fino jede, malo tko mari za vremenske (ne)prilike.

U četvrtak, 25. travnja, točno u podne, u Kaptol centru održalo se nesvakidašnje druženje. U društvu mladih košarkaša Cibone kušani su fini mesni proizvodi Perutnine Ptuj – Pipo Čakovec, nakon čega je prisutnima predstavljena regionalna nagradna igra Poli Petice te VR eventi na kojima ju se može i zaigrati.

VR eventi Poli PETICE te nagradna igra Poli Petice provode se u Sloveniji, Hrvatskoj, BiH i Srbiji, a trajat će do Poli maratona 1.6.2019, kada će u Ptuju biti objavljen sretni dobitnici. Čak 8 sretnih dobitnika iz cijele Adriatic regije,  zajedno s pratnjom, Perutnina Ptuj odvest će na utakmicu NBA košarkaške lige u SAD, gdje će u društvu Luke Dončića i POLI-a uživati slavu svjetskih košarkaša!

Aktivacija nagradne igre Poli Petice ima i svoju društveno odgovornu notu, koja se očituje kroz darivanje hrvatskih osnovnih škola sportskim loptama.

Kampanja Poli Petice počela se planirati u Perutnini Ptuj još prošle jeseni. To se ne odnosi samo na viritualnu igru s 3D animacijom Luke Dončića, već i na integriranu platformu koja sudionicima omogućuje da svoja VR iskustva podijele na društvenim mrežama i tako sudjeluju u natjecanju za vrlo primamljivu glavnu nagradu – put u SAD!

Više informacija o nagradnoj igri i događanju pronađite ovdje.

Iako su mladi košarkaši Cibone i virtualne lopte bez problema zakucavali u koš, meni se to učinilo prezahtjevno, ili, možda, nisam mogla odoljeti opojnim mirisima koji su dolazili s terase, gdje su majstori roštilja pripremali mesne proizvode Perutnine Ptuj na vrhinskim roštiljima Weber, koje je moguće kupiti i u Hrvatskoj.

Roštiljanje na terasi Kaptol centra u središtu Zagreba potvrdilo je da se roštilji Weber odlično prilagođavaju životnom prostoru i načinu života te da su pravi izbor i za sve one koji požele roštiljati na terasi svog stana. U kombinaciji s mesnim proizvodima Perutnine Ptuj, koji ne sadrže nikakve aditive niti E dodatke, oni su pravi izbor i za sve one kojima je briga za zdravlje, a time i prehranu, među životnim prioritetima.

Mi smo na ovom pikniku u gradu zaista uživali, možete i vi. Ako ne stignete prije, Praznik rada izvrsna je prilika za slasni komadić kvalitetne piletine s roštilja!

Informacije o roštiljima Weber te gdje i kako ih nabaviti možete pronaći ovdje.

Odlično meso i povrće s roštilja WEBER možete pripremiti i u svom domu
WEBER na ugljen, električnu energiju ili plin daje više mogućnost da i sami, prema svom ukusu, napravite piknik u gradu.

Roštiljanje je umjetnost i znanost. Za većinu je roštiljanje strast. Roštilj na drveni ugljen je najautentičniji način pečenja i pripreme hrane. No, bit svake pripreme hrane na roštilju je posebnost u atmosferi prilikom roštiljanja.

Za najbolji dimljeni okus, Weber opet nudi riješenje, sve što trebate učiniti je odabrati drvene treščice koje vam odgovaraju. Napravljene su za dodatne arome govedine, svinjetine, peradi ili morskih plodova, ali možete eksperimentirati s različitim vrstama drveta.

Električni roštilj WEBER puls je idealno rješenje za roštiljanje u urbanim područjima. Njegov dizajn je idealan za svakog korisnika. S prijateljima više ne trebate veliki prostor za piknik, jer to postaje vaš gradski balkon. Puls će vam omogućiti da postane pravi majstori roštiljanja, jer je vrlo spretan i jednostavan za korištenje.

Nova godina nove nadogradnje kod WEBER-a
Sjetite se onih dana kada ste htjeli nadimiti rebra i ispeći medium rare steak a za sve to ste trebali različite roštilje, tanjure i sve je trajalo malu vječnost. Uz MASTER-TOUCH GBS Premium E-5770 3 u 1 tih dana više nema, sada je sve jednostavno.

 

Termini i lokacije VR Poli petice u Hrvatskoj:

25.4.2019. Kaptol Centar, Zagreb 12.00 – 20.00

26.4.2019. SK Radnička 11.00 – 20.00

27.4.2019. CCO West 10.00 – 20.00

4.5.2019. CCO Split 10.00 – 20.00

5.5.2019. Mall of Split 10.00 – 20.00